Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Til kassen

» Alle tilbud

Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 12 varer.
Til hende

Til hende - blandet legetøj

Underkategorier

 • Vibrator
  VibratorDer findes vibratorer i alle størrelser – fra de helt små til de store dildoer med vibrationer – alle designet til at give dig den fantastiske nydelse du både ønsker og fortjener. Nogle giver dig både vaginal og klitoris stimulation, mens andre koncentrer sig klitorissen alene og det er helt op til dine præferencer hvilken sensation du ønsker. Mange vibratorer kommer med forskellige indstillinger hvor du kan indstille dem lige netop til dit behov og give dig den nydelse du ønsker. Vibratoren er formet til at give dig den bedste følelse og fyldighed, mens den stimulerer alle dine nydelsespunkter. Vibratoren er indhyllet i silikone der skal gøre fornøjelsen så behagelig og glidende som muligt. Gummiet anvendt giver en blød, men fast følelse, der er med til at gøre oplevelsen dejlig og naturlig. Det anbefales dog at man anvender glidecreme sammen med vibratoren for at forbedre følelsen endnu mere og undgå irritation. En vibrator kan være med til at forbedre din private leg og give dig alt den stimulation du behøver til at få den bedste orgasme og gøre oplevelsen mindre ensformig.
 • Dildo
  Dildo En dildo, er det mest klassiske sexlegetøj og de er perfekte til at give nydelse. Som oftest er en dildo formet som en penis. Her har vi samlet alle vores dildoer, så du nemmere kan få et overblik over alle de forskellige typer dildoer.   Som udgangspunkt er det en god ide at starte med en mindre eller mellemstor dildo, når man har eksperimenteret og finder ud af at man f.eks. tænder på at blive fyldt ud, kan man altid vælge en større eller mere fyldig model. Det er vigtigt for at få maksimal nydelse at bruge glidecreme da det gør oplevelsen mere ubesværet og skøn.
 • Lystkugler
  Lystkugler
 • Strap on
  Strap on
 • Anal sexlegetøj
  Anal sexlegetøj
 • Fifty shades of grey
  Fifty shades of grey legetøj Mange varianter af sexlegetøj og tilbehør til mr. Greys verden, Kig ind og se udvalget
 • Massage stave
  Massage stave

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Tlf.: 60 21 32 53

Send os en e-mail